Friday, 22 June 2012

Cuti-cuti Malaysia ♥

ngee , jelir jelir lidah , hihi .time ni aku dok kt terengganu , rombongan kmpg aku , mmg meriah klu nk gtw .. best ,aku pun lepak jap kt kedai mkn sambil snap-2 gambo . nk tggu bas lmbt sampai , ♥ byk la aku ngn parents aku pegi tmpt2 pelancongan kt sane , pasar payang , masjid kristal , hmm , lupa nk gtw lak , yg tepi aku tu , adik aku yg ke-3 , haha . muka dia tah ape ape an ? ♥ cemuih aku , hahaha . tp pa pe pun aku syg dia , *err . lagi pegi mane ek ? haaaaa , pegi kelantan lak . gomo kelate gomo :) tudiiaa tuddia , hmm . kt sane pun same je cm t'ganu , adk beradik . haha . cuma yg laen ade pasar siti khadijah , erm . lagi rantau panjang . byk la lg . kalau nk pegi semua , mmg nk p perabih duit laa , hahaaha , lgpun , ni first time aku p sane , mane penah pegi lg , hmm , jauh la katakn , tu je la kowt yg aku nk cherita  , kbaii , muahhhh ;*

Thursday, 21 June 2012

Wassupp ^^ This is me :D

 hai , aku la neh . comel kan ? hihi . aku baru je tukar blog . dulu tak berapa nak pandai sangat bab bab blog ni . hmm , nk kenal kenal dgn korang dulu . aku stay perlis , umur 16 , muda lg an ? tp nmpk dah besar , mmg besar pun aku . haha . hmm , nak cerita apa lg ek ? ha ! aku byk kawan kt sekolah haha . bukan nk bajet hot or popular ke ape , tp mmg aku byk kawan..nk wt gena ^^ hahaha .