Friday, 10 August 2012

wuhuhu , omeyy dak lens aku ? first time pakai ni, aku beli yg super barbie violet punya , nk beli ? nah order kat kakak ni , ----> klik sini ,

Sunday, 15 July 2012

Nana Rawk ♥

 hai , ni nurin. tapi org pggil dia nana rawks. budak hott neh^^ hihi. hotstuff penang. nervous gila jmp dia.first time kitorang jmpa, malu gila sioot :) hahaha. tak cakap pun. just senyum-2 jaa . dia tinggi gila . baru form 2. tinggi dr aku, heehehe. nak fb dia ? nah. klik sini . nana ni sebenarnya sepupu kepada sepupu aku, pening ? alah, pikir la sendiri, wuhuhu. jauh aww dia dtg perlis. semata-2 nk jmpa aku . hihi. terharu gila. akhirnya. jmpa gk. yeay ! yeay ! :) hahaha. klah. setakat ni ja nk cita pasal budak omeyy ni , byeee :**

Friday, 22 June 2012

Cuti-cuti Malaysia ♥

ngee , jelir jelir lidah , hihi .time ni aku dok kt terengganu , rombongan kmpg aku , mmg meriah klu nk gtw .. best ,aku pun lepak jap kt kedai mkn sambil snap-2 gambo . nk tggu bas lmbt sampai , ♥ byk la aku ngn parents aku pegi tmpt2 pelancongan kt sane , pasar payang , masjid kristal , hmm , lupa nk gtw lak , yg tepi aku tu , adik aku yg ke-3 , haha . muka dia tah ape ape an ? ♥ cemuih aku , hahaha . tp pa pe pun aku syg dia , *err . lagi pegi mane ek ? haaaaa , pegi kelantan lak . gomo kelate gomo :) tudiiaa tuddia , hmm . kt sane pun same je cm t'ganu , adk beradik . haha . cuma yg laen ade pasar siti khadijah , erm . lagi rantau panjang . byk la lg . kalau nk pegi semua , mmg nk p perabih duit laa , hahaaha , lgpun , ni first time aku p sane , mane penah pegi lg , hmm , jauh la katakn , tu je la kowt yg aku nk cherita  , kbaii , muahhhh ;*

Thursday, 21 June 2012

Wassupp ^^ This is me :D

 hai , aku la neh . comel kan ? hihi . aku baru je tukar blog . dulu tak berapa nak pandai sangat bab bab blog ni . hmm , nk kenal kenal dgn korang dulu . aku stay perlis , umur 16 , muda lg an ? tp nmpk dah besar , mmg besar pun aku . haha . hmm , nak cerita apa lg ek ? ha ! aku byk kawan kt sekolah haha . bukan nk bajet hot or popular ke ape , tp mmg aku byk kawan..nk wt gena ^^ hahaha .